1. 7. 2015

I./1/7

Dala som si výzvu každý prázdninový deň napísať sem aspoň niečo. Len tak, aby som vedela, čo sa dialo. Aj aby ste vy (ak to bude niečo superzaujímavé)  vedeli. Blog zíva prázdnotou. A veľmi ma povzbudilo aj včerajšie čítanie Jayovho leta (tu). Prázdninovať som začala už dávno pradávno, ale stále som nejaká rozlietaná. 
Keď som si zapla blogger, tak mi prišlo zase smutno za niektorými blogmi, ktoré buď zanikli, odsťahovali sa na inú doménu a ja som to nepostrehla alebo sa proste prestali písať. Škoda, škoda, lebo keď sa pozriem na Dnes Nosím a tých nekonečno zbytočných blogov, je mi smutno ešte viac. 
Včera som ale bola v sekáči  a odišla som so šatami, tričkom, sukňou a rifľami. (Ako také veci vedia zlepšiť náladu, však?) A dnes, aby som si náladu doplnila som si objednala krásnu jednoduchú tašku  (chcela som fotku, ale už je vypredaná a zmizla) a tieto botasky, na ktoré sa ohromne teším. :)
 
 
Aby moja radosť bola kompletná, včera mi prišiel domov šeciálny balík s CDčkom s vlastnoručným venovaním. Aj na instagrame to mám! @empetrik

Dnes bolo konečne nádherne a ja šatníkovú čiernu minimalizujem a pridávam farby. Boli sme nazberať ríbezle.



Dnes sme mali ísť do kina, ale nie všetko je ideálne. Ale teším sa na večer, keď bude horúco a budeme sedieť na obrubníku a rozoberať niečo nedôležité. Ako pôjdeme na džús a dáme si ukrajinské cigarety v ružovom papieriku so zlatým filtrom. Ako budeme grilovať a hovoriť si zážitky. Ako pôjdeme v noci v aute, budeme sa držať s Milým za ruku a budeme si spievať..
Strácam sa v tvojej blízkosti,
tak nehľaď na mňa cez zahmlené oči.

Napíšte mi, čo robíte vy celé dni. Aké plány na leto? Kam určite ísť? Nech sa môžem inšpirovať.:) 















1 komentár :

  1. Ty máš úžasné plány emka. Ja od začiatku prázdnin nič nerobím,sedím doma,pozerám jamieho A zájdem do knižnice.stále som sama. Bože,super prázdniny.

    OdpovedaťOdstrániť